Brandwerende doorvoeringen

Een bedrijfsbrand die uw productieproces stillegt, is een rampscenario voor elke onderneming. Goed geïsoleerde doorvoeringen tussen ruimtes spelen een hoofrol in de brandweerstand van uw gebouwen en kunnen voor het voortbestaan van uw onderneming van onschatbaar belang zijn.

Wat gebeurt er precies?

Op het moment van de brand, smelt kunststof en kan metaal als geleider andere materialen doen ontbranden. Het kleinste gaatje is genoeg om zuurstof in uw gebouw een brand te doen aanwakkeren en die holtes bevinden zich vaak rond buizen die van het ene compartiment naar het andere lopen. Zo verspreiden rook en vuur zich razendsnel. Brandwerende doorvoeringen redden dan ook levens en garanderen de continuïteit van uw productie. Sinds enige jaren is het trouwens wettelijk verplicht in bedrijven om dit te laten uitvoeren.

Brandveilig tot op de moeilijkst bereikbare plaatsen

ALTRAD SERVICES Benelux installeert de nodige brandwerende materialen door al uw buizen, leidingen, kabelgoten en andere doorvoeringen af te dichten.

We maken uw doorvoeringen brandveilig met een totaalpakket aan diensten. Met isolatie, tracing, schilderwerken en veilig werken op hoogte via steigerbouw en rope access brengen we ook op de moeilijkst bereikbare plek een passend brandwerend systeem aan rond uw doorvoeringen.

Overal de juiste brandwering

Met ons digitaal logboek bieden we u een compleet overzicht aan van al uw brandwerende doorvoeringen. Hierin staat alle relevante informatie per doorvoering. Het vereenvoudigt dus het onderhoud en u krijgt zo de juiste garanties en service.

Het kunnen voorleggen van een logboek, wordt door de keurende instanties overigens erg gewaardeerd.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×