KERNWAARDEN ALS BASIS VOOR EXCELLENCE

De basis van onze cultuur zijn onze kernwaarden, de sleutel voor de groei en succes van onze organisatie, medewerkers maar ook klanten. We geloven dat excelleren begint met inzicht en uitdagingen op een nieuwe manier zien. Ons vakmanschap, breedte en schaal gecombineerd met passie voor uitdagingen vormen een krachtige combinatie die ALTRAD SERVICES Benelux helpt om verandering voor te blijven en tegelijkertijd een impact te maken die ertoe doet: 'Excellence is in our DNA'

Moed

We hebben het lef om te innoveren.

We houden niet vast aan wat we weten en doen, maar zoeken naar nieuwe manieren om over situaties na te denken en deze aan te pakken.

Nederigheid

We zijn ervan overtuigd dat we van iedereen kunnen leren. Altijd, overal.

We claimen daarom niet de waarheid in pacht te hebben, maar stellen ons nederig op. Zo blijven we leren van onze fouten én successen.

Respect

We weten dat we verantwoordelijk zijn voor de gezondheid en veiligheid van onszelf, de mensen op het terrein en het milieu.

We hebben daarom respect voor iedereen waar we mee werken, ongeacht hun functie.

Dat respect uiten we door altijd transparant, integer en oprecht te zijn.

Solidariteit

Zonder solidariteit geen teamwork en betrouwbaarheid. We delen daarom altijd onze ideeën, kansen, kennis en bronnen met onze partners.

Ook komen we voor elkaar en onze sector op. Hierbij staat nooit het individu centraal, maar altijd het hogere doel.

Positiviteit

Elke dag proberen we iets bij te dragen aan onze werkomgeving. Op basis van passie en ruimdenkendheid, tonen we onze betrokkenheid, staan open voor verrassingen, en leggen onverwachte dwarsverbanden. Zo komen we tot uitzonderlijke ideeën en resultaten.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×