Vacatures - Stagiair Werkvoorbereider

Ben jij technisch, sociaal, heb je een duidelijk overzicht en ben administratief onderlegt? Dan is deze stage geschikt voor jou!

 

Wat ga je doen?
Als stagiair werkvoorbereider word je onder leiding van een senior werkvoorbereider en/of uitvoerder begeleid en leer je hoe je de voortgang en afwikkeling van projecten bewaakt.

Je leert in een korte periode hoe je informatie verzamelt ten behoeve van verschillende projecten, je controleer deze tekeningen op volledigheid, specificaties en afspraken waarna je een budget maakt.

Een intensieve stageperiode waarin je wordt klaargestoomd als volwaardig junior werkvoorbereider. Je zal nadat jij je stageperiode ruim voldoende hebt afgerond een ontwikkeltraject aangeboden krijgen en zal je beginnen als junior werkvoorbereider.

 

Je bent verantwoordelijk voor:
Je zal in een korte periode kennis maken met alle facetten van een werkvoorbereider en uitvoerder. Je zal leren hoe je een planning over het materiaal maakt, hoe je het budget optimaal kan benutten en administratieve activiteiten rond de projectadministratie. Daarnaast zal je langzaam verantwoordelijk worden voor de volgende punten:

  • Je leert in overleg met de uitvoering een plan van aanpak te maken en controleert en verduidelijkt de werkspecificaties;
  • Je bestelt de materialen die nodig zijn en maakt inkooporders aan;
  • Je leert de scope te bewaren, signaleert afwijkingen en gaat hier adequaat mee om;
  • Je stelt projectmappen samen voor de uitvoering;

 

 

Overige functiekenmerken:
Het betreft een stage waarin jij je schoolperiode afsluit en waarna je bij Hertel kan komen werken door middel van een ontwikkeltraject tot werkvoorbereider.

 

Wat breng je mee:
Je bent bijna klaar met je MBO-opleiding, je wil in de praktijk leren, je bent sociaal, assertief en houdt van hard werken. Daarnaast neem jij het volgende mee:

  • Je volgt een MBO-opleiding richting de techniek;
  • Je hebt VCA-basis certificaat, of je bent bereid deze te halen;
  • Je hebt minimaal je rijbewijs B;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Waar ga je werken?
Hertel is een toonaangevende internationale industriële dienstverlener. Meer dan 10.000 professionals ondersteunen wereldwijd de behoeften van klanten met een gecoördineerd scala aan op maat gemaakt oplossingen rondom Access Solutions, Isolatie en Corrosiebescherming.

Hertel biedt een prettige, no-nonsense werkomgeving met een informele werksfeer, waar verantwoordelijkheid en zelfstandigheid sleutelwoorden zijn. Er zijn mogelijkheden tot zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling en mogelijkheden tot het uitvoeren van (school)opdrachten.

Interesse?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Peter Janssens (Project manager Access Solutions): peter.janssens@hertel.com of 06 – 20 68 60 28

Heb je interesse, stuur je cv en motivatie naar work@hertel.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten over onze organisatie?

Over ons

Locatie : Rotterdam

Deel deze vacature

Vragen of meer info?

Lizzy Challik

HR adviseur work@hertel.com