Altrad zet schouders onder Mixar Rugby Schilde

In kader van ons sociale engagement hebben we besloten om gedurende minstens 1 jaar de lokale rugbyploeg te steunen die niet alleen een jongerenwerking en een mannen- en damesploeg heeft maar, ook een groep kwetsbare spelers met een beperking. Voor deze laatste groep willen we ons extra inzetten. En we vragen ook jouw hulp.

Wat is Mixar Rugby?

Mixed Ability erkent het recht van iedereen om deel te nemen aan een maatschappelijke sportbeleving zonder te worden gescheiden, geclassificeerd of gelabeld. De sporters volgen dezelfde regels als de mainstream sporten, met enkel kleine aanpassingen.

De Altrad-groep is er trots op rugby op alle niveaus te ondersteunen, lokaal, nationaal en internationaal. De waarden die ten grondslag liggen aan rugby worden door Altrad gedeeld en vormen de basis van ons bedrijf. Met de ondersteuning van dit Mixar-team komen we tegemoet aan de doelstelling van verantwoord ondernemen & social responsability.

De Diaboloco’s Schilde

De Diaboloco’s is een gemengde ploeg van mannen en vrouwen, met of zonder rugbyervaring, met of zonder beperking, dus iedereen kan er zich thuis voelen. Ze tonen passie en rugbyplezier op het veld maar zeker ook in ‘de derde helft’ naast het veld.

Dit jaar nog zullen we al ondersteuning bieden door actieve hulp te bieden bij de Warmste wedstrijd.

De 1e actie waar we een handje willen helpen, is de Warme Wedstrijd. De Diaboloco’s organiseren op 17 december ek. om 14u een wedstrijd ten voordele van de Warmste Week. Iedereen is die dag welkom om kennis te maken met de Mixar-groep en te supporteren.

Ga terug

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×