Steigerwerk voor Tata Steel

Sinds maart is de site van Tata Steel in het Nederlandse Ijmuiden een 40-tal Altrad-monteurs rijker. Opdrachtgever Duro Felguera realiseert er een turnaround aan Hoogoven 6. Om de mechanische werkzaamheden te voltooien kunnen ze rekenen op ons ijzer-sterk team steigerbouwers!

Last van hoogtevrees?

De uitdaging is niet de allerminste: met een totale hoogte van 120 meter mogen onze monteurs dus een steigers opzetten die hoger zijn dan zelfs het Vrijheidsbeeld in New York! Ook het achterliggende logistieke proces is niet vanzelfsprekend. Met meerdere partijen op een kleine oppervlakte moet de hoogoven zowel inwendig als uitwendig onder handen genomen worden. Diverse mechanische delen moeten vervangen worden op duizelingwekkende hoogte en dat zorgt dus voor een uniek project voor onze steigerbouwafdeling.

Een upgrade in duurzaamheid

De opdracht is belangrijk in de zin dat dit het eerste onderhoud is van de Hoogoven 6 bij Tata steel in bijna 4 decennia. Duro Felguera wil hiermee de levensduur van de site verlengen en de CO2 uitstoot verminderen. Zo kunnen we als nieuwkomer bij Tata Steel laten zien waar we als ALTRAD SERVICES Benelux toe in staat zijn én een positieve bijdrage leveren aan ecologische bedrijfsprocessen en het klimaat!

Team Altrad

Operations Manager:   Mitchel Jongeling

Project Manager:           Johan Logtenberg

Site supervisor:              Merlin Gelderman

Engineering:                    Marco Gouwens

Ga terug

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×