Onze geschiedenis

De visie van de ALTRAD groep – wereldwijde marktleider in excellente en multidisciplinaire industriële services: ‘Excellence is in our DNA’ – geeft aan hoe goed wij zorgen voor de groei en succes van onze klanten en medewerkers. De kern van onze visie loopt als een rode draad door onze gehele geschiedenis.

ALTRAD SERVICES Benelux is sinds 2018 de nieuwe handelsnaam van ALTRAD BALLIAUW MULTISERVICES NV, HERTEL BV en HERTEL SERVICES NV. Hiermee is onze visuele identiteit als innovatieve marktleider in de Benelux voor multidisciplinaire industriële services uniform en nog herkenbaarder. De succesvolle integratie van onze organisaties in Nederland en België hebben het mogelijk gemaakt deze stap te zetten. Bekijk hier het inspirerende verhaal over de integratie van ALTRAD SERVICES Benelux.

 

2018

Oprichting van ALTRAD SERVICES Benelux  

2015

Overname van Hertel Group door ALTRAD  

2006

Overname van Balliauw door ALTRAD

1976

Oprichting van Balliauw in België

1966

Oprichting van Hertel in België  

1895

Oprichting van Hertel in Nederland  

'Excellence is in our DNA'

ALTRAD SERVICES Benelux is georganiseerd rond multidisciplinaire teams met een ongekend aanbod aan vakmanschap op het gebied van Access Solutions, Isolatie, Painting, Asbestverwijdering, Thermografie en Elektrische- en Stoomtracing. Op maat bieden wij oplossingen voor de specifieke behoeften van de klant. Deze benadering heeft een hoge toegevoegde waarde voor onze klanten en is het resultaat van de verschillende prestaties die wij als marktleider in industriële services hebben kunnen aantonen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×