Schilderen & stralen

Kostenbesparing

ALTRAD SERVICES Benelux werkt met condition based-inspecties. Dit maakt de kosten voor schilderen en stralen op een betrouwbare wijze voorspelbaar. Directe toegang tot alle data is mogelijk die tijdens het werk is verzameld. Zo kunnen we samen de ideale scope voor het project realiseren.

Unieke ervaring

In overleg met onze klanten voeren wij onze industriële schilder- en straalprojecten op locatie of on site uit. Mogelijke toepassingen voor painting zijn:

  • Proces- en opslagapparatuur
  • Leidingwerk
  • Bouwkundig staalwerk
  • Tankcoatings
  • Vloeren, muren, plafonds en daken

Wij gebruiken de veiligste en meest geschikte voorbereidingstechnieken, zoals handmatige en mechanische voorbereiding, washing up tot Ultra High Pressures en nat en droog stralen.

Best en meest efficiënt

ALTRAD SERVICES Benelux werkt voor schilderen en stralen nauw samen met materiaalleveranciers. Zo weten we exact welke coating het meest geschikt is in welke situaties. Wij hebben ruime ervaring met alle mogelijke coatingmethoden, van borstels en rollers tot alle soorten spuitapparatuur. En dankzij onze ruime ervaring met coatings in verschillende sectoren, kunnen we een hoogwaardige kwaliteit en efficiënte werkwijze garanderen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×