Steigerbouw

Gegarandeerde kwaliteit

ALTRAD SERVICES Benelux plaatst de veiligheid op de eerste plaats bij het werken met steigers. We bouwen altijd veilige steigers die voldoen aan alle wettelijke voorschriften. Dit doen we via onze vaste kern en flexibele schil van hooggekwalificeerde steigerbouwers. Al onze steigerbouwers werken volgens heldere procedures en instructies die een hoge kwaliteit garanderen. Onze ervaring leert dat de structurele aanpak inzet opleiding en persoonlijke certificering de kwaliteit bevordert, zaken waar wij daarom sterk op inzetten.

Het juiste materieel

Voor de montage van de steigers maken wij alleen gebruik van eigen materieel. Op elke vestiging van ALTRAD SERVICES Benelux zijn steigerbouwers werkzaam. Hierdoor zijn we altijd in de buurt, kunnen we snel reageren op uw vragen en kostenbesparend te werk gaan. De voorraden steigermateriaal liggen in regionale magazijnen. Hier worden ook de inspectie- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. En dankzij een efficiënt beheers- en planningsprogramma zijn wij altijd in staat snel grote hoeveelheden materieel op een project in te zetten.

Partner in kostenbesparing

Partnerschap is voor ons een kernwaarde. Het is voor ons vanzelfsprekend om kostenefficiënt en transparant te werken. Wij kunnen u op ieder moment adviseren over de optimale hoeveelheid steigers op een locatie. Dat scheelt voorraad en dus huurkosten. Ook hanteren wij een duidelijke, transparante afrekenmethodiek.

Altijd een alternatief

Soms bieden steigers de beste oplossing om een locatie bereikbaar te maken. Maar als andere oplossingen efficiënter of goedkoper zijn, laten we het niet na om die te adviseren. Onze afdeling Access Solutions biedt altijd de meest veilige, efficiënte en kostenbesparende aanpak voor het werken op hoogte of andere moeilijk bereikbare plaatsen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×